Qui som


Fundada l’any 2004 i amb seu a Sant Pol de Mar, SATIVA jardiners som una empresa que ofereix un servei integral de jardineria i paisatgisme, a particulars, comunitats de veïns i empreses.

El nostre objectiu és proporcionar un servei de qualitat, basat en l’experiència i en la formació continuada, combinant les noves tendències amb la jardineria tradicional per aconseguir un resultat racional que respecti el medi ambient. Per això, comptem amb un equip qualificat, dinàmic i multidisciplinari que posarà al seu abast les millors combinacions per a dur a terme els seus projectes.

Els nostres clients, i un compromís de garantir un servei de qualitat eficient i ràpid, així com respectuós amb el medi ambient, són la nostra millor targeta de presentació.


Som una empresa sostenible

A SATIVA jardiners desenvolupem la nostra activitat de forma sostenible, és a dir, mantenint l'equilibri entre els factors econòmics, socials i mediambientals, contribuint de forma activa al benestar i al progrés de la nostra societat. Apliquem consciència a l’activitat quotidiana amb el compromís de tots els nostres treballadors.

Apostem per la integritat empresarial fent de l'honestedat el nostre màxim pilar. Apliquem als nostres serveis preus justos. Respectem la confidencialitat i els secrets comercials, i vetllem per una competència lleial i transparent.

Des del punt de vista de l'equip humà, a SATIVA jardiners apostem per mesures encaminades a conciliar el treball i la família, oferim cursos i activitats de formació als nostres treballadors, fomentem el treball cooperatiu i potenciem les capacitats individuals. Desenvolupem una política d’igualtat i de no discriminació. Però, sobretot, mantenim un tracte cordial i respectuós mutu fomentant la confiança i el diàleg.

Sensibilitzem i motivem a tot l’equip perquè els nostres serveis es desenvolupin amb la màxima consciència ecològica. La utilització de material d’oficina ecològic, l’enviament de pressupostos i factures online i el consum responsable d’energia, sumat a processos de construcció eficients, logística, l’eliminació de residus de forma responsable i un llarg etcètera són les claus que ens ajuden a ser una empresa solidària amb el medi ambient.

Dissenyem jardins que precisen pocs recursos, seleccionem plantes autòctones, que resisteixen millor la sequera i les plagues i, per tant, redueixen la necessitat d’aplicar plaguicides que, en cas de ser necessaris, serien ecològics. Emprem tècniques ecològiques a l’hora de treballar i posem a la seva disposició tota una gama de maquinària elèctrica d’última generació amb alimentació de bateria de liti-ió que permet treballar sense cables, és més respectuosa amb la fauna al ser silenciosa, produeix menys diòxid de carboni, prevé l'efecte hivernacle, no genera residus contaminants i ajuda a l'estalvi energètic.